We weten het veel ultrabewerkte voeding eten, zoals bijvoorbeeld ijs, donuts, hamburgers, chocolade is niet handig als je een beetje op je calorie-inname wil letten. Deze ‘voedingsmiddelen’ bevatten veel calorieën in een klein volume, doorgaans weinig eiwitten en weinig vezels waardoor je er in korte tijd veel van kan eten en je er ook niet heel lang vol van zit. Maar er is nog een eigenschap van ultrabewerkte voeding die ervoor zorgt dat je er makkelijk te veel van eet? Benieuwd wat voor eigenschap dat is? Luister dan deze podcast.
Post navigation
previous post
Creatine niet alleen voor meer spier-, maar ook denkkracht?
next post
In de kou voor een afgetrainde bouw (deel 4)
- Posted in
Wat is krachttraining en wanneer begin je met krachttraining?
- Posted byby ZoWerktHetLichaam
- 1 minute read
- 0 Comments
- Posted in
Podcast: wat is spiergroei volgens de wetenschap?
- Posted byby ZoWerktHetLichaam
- 1 minute read
- 0 Comments